Triton menu

Šéfkuchař Michal Novák Nabízet nevšední gastronomický zážitek, který člověka vezme za srdce, je umění. Stejně jako namalovat krásný obraz nebo složit nezapomenutelnou symfonii.

Šéfkuchař Michal Novák je v tom zkušeným mistrem. S oblibou říká: „Naše pokrmy nasytí vaši duši.“

Nabízíme pokrmy české a světové kuchyně, doplněné specialitami zhotovenými pouze z ekologicky čistých surovin (BIO), vše připravené kreativním a mezinárodně uznávaným šéfkuchařem Michalem Novákem. Vše je podtrženo velkolepým výběrem jak moravských tak zahraničních vín podávaných z rukou profesionálních a zkušených sommeliérů.

Nahlédněte do naší kuchyně


 

Speciální menu

(Candlelight Menu, Honeymoon Menu, České Degustační Menu,...)

České degustační menu
  • Pražská šunka s tradičními doplňky
  • Hovězí vývar s mateřídouškovým svítkem
  • Tradiční hovězí svíčková na smetaně s brusinkami a karlovarským knedlíkem 
  • 1/4 Pečené kachny s červeným vinným zelím a bramborovým knedlíkem
  • Jablkový závin se zakysanou smetanou a čokoládovou omáčkou
    [CZK 890,- ]

»  České degustační menu

 STUDENÉ PŘEDKRMY
  • Lilkový kaviár s olivovým olejem, pečeným kozím sýrem a drezinkem ze sušených tomatů [CZK 190,-]
  • Marinovaná tygří kreveta s raviolou z červené řepy a salátem z kořenové zeleniny [CZK 180,-]
  • Variace uzeného a marinovaného lososa s olivovou tapenádou [CZK 240,-]
  • Králičí terina s pomerančem, brusinkovou omáčkou a čekankovým salátem [CZK 220,-]
  • Vepřová panenka pečená dorůžova, podávaná s huspeninou z uzeného jazyka s nakládanými houbičkami [CZK 190,-]
  • Pražská šunka s křenem, okurkou a pečenými paprikami [CZK 140,-]
POLÉVKY
  • Kulajda s koprem a ztraceným vejcem [CZK 110,-]
  • Ribolita - toskánská polévka z fazolí a zeleniny [CZK 110,-]
  • Hovězí vývar s masem, zeleninou a mateřídouškovým svítkem [CZK 100,-]
TEPLÉ PŘEDKRMY, TĚSTOVINY A DĚTSKÁ JÍDLA
  • Zadělávané hovězí dršťky po staropražsku [CZK 150,-]
  • Taštička se zvěřinovým ragout s švestkovou omáčkou [CZK 190,-]
  • Rizoto s mořskými plody a listovým špenátem [CZK 250,-]
  • Vařené těstoviny na másle se sýrem a pečenými rajčaty [CZK 180,-]
  • Tagliatelle se špenátem a artyčoky [CZK 230,-]
  • Špagety Aglio Olio [CZK 180,-]
  • Hovězí svíčková na smetaně s brusinkami a knedlíkem [CZK 220,-]
ČESKÁ KUCHYNĚ
  • Nudle Vlasty Buriana s kuřecím masem, jablky a mandlemi [CZK 290,-]
  • Pečená Vodňanská kachna s červeným vinným zelím a bramborovým knedlíkem [CZK 320,-]
  • Jehněčí kolínko na česneku se špenátem a pečeným bramborem [CZK 480,-]
  • Kančí kýta se šípkovou omáčkou, bramborové škubánky s ořechovým olejem [CZK 490,-]
  • Tradiční hovězí svíčková na smetaně s brusinkovým terčem a karlovarským knedlíkem [CZK 460,-]
  • Vařená hovězí kulatá plec s křenovo - smetanovou omáčkou, pečené bramborové škubánky [CZK 290,-]
  • Hrnec pražského guláše z hovězí kližky s houskovým knedlíkem / pro 1 osobu-sněz, kolik můžeš [CZK 490,-]
DARY MOŘÍ A ŘEK
  • Humr s rozmarýnovým máslem, omáčkou Aioli, zeleninou a toasty [CZK 1 110,-]
  • Filet pstruha „po mlynářsku“ s máslovou zeleninou a špenátem [CZK 340,-]
  • Grilované tygří krevety na thajský způsob se zázvorovou divokou rýží a kokosovou omáčkou [CZK 450,-]
  • Pošírovaný filet z Halibuta s máslovou omáčkou Noilly Prat a křupavou zeleninou [CZK 490,-]
  • Pečená Doráda s Piri Piri salzou se směsí grilované zeleniny a brambory grenaille [CZK 560,-]
  • Losos steak s mačkaným bramborem a pažitkovou omáčkou [CZK 420,-]
POKRMY Z PÁNVE A GRILU
  • Balíček z lilku plněný restovanou zeleninou, podávaný s tomatovou omáčkou [CZK 290,-]
  • Kuřecí prso Suprême grilované s vanilkovými paprikami a divokou rýží [CZK 420,-]
  • Čerstvě uzená kachní prsa na bukových hoblinách s tymiánovou zeleninou a vlažným cizrnovým salátem [CZK 490,-]
  • Grilovaný vepřový kotlet s houbovou omáčkou a bramborovým pyré s hrubozrnnou hořčicí [CZK 390,-]
  • Hovězí krk po Burgundsku podávaný s rozmarýnovými tagliatelle [CZK 460,-]
  • Beefsteak s bylinkovou omáčkou, restovanou zeleninou a mátovými brambory [CZK 540,-]
ČERSTVÉ SALÁTY
  • Cézar salát s grilovanou krevetou a česnekovými krutónky [CZK 150,-]
  • Míchaný zeleninový salát s dresinkem z medu a jablečného octa [CZK 130,-]
  • Nicosie salát s kousky lososa a pečených brambor grenaille [CZK 170,-]
  • Rukola salát s rajčaty, sušenými meruňkami a teplým kozím sýrem [CZK 160,-]
 NABÍDKA DEZERTŮ
  • Palačinka Crêpes Suzette flambovaná u Vašeho stolu [CZK 260,-]
  • Smažené meruňky s vanilkovou zmrzlinou a jahodovou omáčkou [CZK 220,-]
  • Pistáciový dortík s ovocnou omáčkou [CZK 140,-]
  • Vanilkové Crème Brûlée s grilovanou hruškou v třtinovém cukru [CZK 190,-]
  • Jablkový závin se šlehačkou a čokoládovou omáčkou [CZK 120,-]
SÝRY
  • Nabídka českých sýrů s ořechy a jablkem [CZK 160,-]

Těšíme se na vaši návštěvu.

     
Zpet Vytisknout tuto stránku Odesilani vzkazu a pozadavku Zpet na začatek stranky
Triton menu - Restaurace Praha 1 Václavské náměstí TRITON Restaurant 1 Triton menu - Restaurace Praha 1 Václavské náměstí TRITON Restaurant 2 Triton menu - Restaurace Praha 1 Václavské náměstí TRITON Restaurant 3