TRITON Restaurant >> Triton menu
Uvodni strana Česky English Deutsch РУССКИЙ  
Uvodni strana
Gastro kalendář Restaurace Menu Gourmet certifikát Rezervace CHEF Karta Kontakt

Triton menu

Šéfkuchař Michal Novák Nabízet nevšední gastronomický zážitek, který člověka vezme za srdce, je umění. Stejně jako namalovat krásný obraz nebo složit nezapomenutelnou symfonii.

Šéfkuchař Michal Novák je v tom zkušeným mistrem. S oblibou říká: „Naše pokrmy nasytí vaši duši.“

Nabízíme pokrmy české a světové kuchyně, doplněné specialitami zhotovenými pouze z ekologicky čistých surovin (BIO), vše připravené kreativním a mezinárodně uznávaným šéfkuchařem Michalem Novákem. Vše je podtrženo velkolepým výběrem jak moravských tak zahraničních vín podávaných z rukou profesionálních a zkušených sommeliérů.

Nahlédněte do naší kuchyně


 

Speciální menu

(Candlelight Menu, Honeymoon Menu, České Degustační Menu,...)

České degustační menu
  • Pražská šunka s tradičními doplňky
  • Hovězí vývar s mateřídouškovým svítkem
  • Tradiční hovězí svíčková na smetaně s brusinkami a karlovarským knedlíkem 
  • 1/4 Pečené kachny s červeným vinným zelím a bramborovým knedlíkem
  • Jablkový závin se zakysanou smetanou a čokoládovou omáčkou
    [CZK 890,- ]

»  České degustační menu

 STUDENÉ PŘEDKRMY
  • Lilkový kaviár s olivovým olejem, pečeným kozím sýrem a drezinkem ze sušených tomatů [CZK 190,-]
  • Marinovaná tygří kreveta s raviolou z červené řepy a salátem z kořenové zeleniny [CZK 180,-]
  • Variace uzeného a marinovaného lososa s olivovou tapenádou [CZK 240,-]
  • Králičí terina s pomerančem, brusinkovou omáčkou a čekankovým salátem [CZK 220,-]
  • Vepřová panenka pečená dorůžova, podávaná s huspeninou z uzeného jazyka s nakládanými houbičkami [CZK 190,-]
  • Pražská šunka s křenem, okurkou a pečenými paprikami [CZK 140,-]
POLÉVKY
  • Kulajda s koprem a ztraceným vejcem [CZK 110,-]
  • Ribolita - toskánská polévka z fazolí a zeleniny [CZK 110,-]
  • Hovězí vývar s masem, zeleninou a mateřídouškovým svítkem [CZK 100,-]
TEPLÉ PŘEDKRMY, TĚSTOVINY A DĚTSKÁ JÍDLA
  • Zadělávané hovězí dršťky po staropražsku [CZK 150,-]
  • Taštička se zvěřinovým ragout s švestkovou omáčkou [CZK 190,-]
  • Rizoto s mořskými plody a listovým špenátem [CZK 250,-]
  • Vařené těstoviny na másle se sýrem a pečenými rajčaty [CZK 180,-]
  • Tagliatelle se špenátem a artyčoky [CZK 230,-]
  • Špagety Aglio Olio [CZK 180,-]
  • Hovězí svíčková na smetaně s brusinkami a knedlíkem [CZK 220,-]
ČESKÁ KUCHYNĚ
  • Nudle Vlasty Buriana s kuřecím masem, jablky a mandlemi [CZK 290,-]
  • Pečená Vodňanská kachna s červeným vinným zelím a bramborovým knedlíkem [CZK 320,-]
  • Jehněčí kolínko na česneku se špenátem a pečeným bramborem [CZK 480,-]
  • Kančí kýta se šípkovou omáčkou, bramborové škubánky s ořechovým olejem [CZK 490,-]
  • Tradiční hovězí svíčková na smetaně s brusinkovým terčem a karlovarským knedlíkem [CZK 460,-]
  • Vařená hovězí kulatá plec s křenovo - smetanovou omáčkou, pečené bramborové škubánky [CZK 290,-]
  • Hrnec pražského guláše z hovězí kližky s houskovým knedlíkem / pro 1 osobu-sněz, kolik můžeš [CZK 490,-]
DARY MOŘÍ A ŘEK
  • Humr s rozmarýnovým máslem, omáčkou Aioli, zeleninou a toasty [CZK 1 110,-]
  • Filet pstruha „po mlynářsku“ s máslovou zeleninou a špenátem [CZK 340,-]
  • Grilované tygří krevety na thajský způsob se zázvorovou divokou rýží a kokosovou omáčkou [CZK 450,-]
  • Pošírovaný filet z Halibuta s máslovou omáčkou Noilly Prat a křupavou zeleninou [CZK 490,-]
  • Pečená Doráda s Piri Piri salzou se směsí grilované zeleniny a brambory grenaille [CZK 560,-]
  • Losos steak s mačkaným bramborem a pažitkovou omáčkou [CZK 420,-]
POKRMY Z PÁNVE A GRILU
  • Balíček z lilku plněný restovanou zeleninou, podávaný s tomatovou omáčkou [CZK 290,-]
  • Kuřecí prso Suprême grilované s vanilkovými paprikami a divokou rýží [CZK 420,-]
  • Čerstvě uzená kachní prsa na bukových hoblinách s tymiánovou zeleninou a vlažným cizrnovým salátem [CZK 490,-]
  • Grilovaný vepřový kotlet s houbovou omáčkou a bramborovým pyré s hrubozrnnou hořčicí [CZK 390,-]
  • Hovězí krk po Burgundsku podávaný s rozmarýnovými tagliatelle [CZK 460,-]
  • Beefsteak s bylinkovou omáčkou, restovanou zeleninou a mátovými brambory [CZK 540,-]
ČERSTVÉ SALÁTY
  • Cézar salát s grilovanou krevetou a česnekovými krutónky [CZK 150,-]
  • Míchaný zeleninový salát s dresinkem z medu a jablečného octa [CZK 130,-]
  • Nicosie salát s kousky lososa a pečených brambor grenaille [CZK 170,-]
  • Rukola salát s rajčaty, sušenými meruňkami a teplým kozím sýrem [CZK 160,-]
 NABÍDKA DEZERTŮ
  • Palačinka Crêpes Suzette flambovaná u Vašeho stolu [CZK 260,-]
  • Smažené meruňky s vanilkovou zmrzlinou a jahodovou omáčkou [CZK 220,-]
  • Pistáciový dortík s ovocnou omáčkou [CZK 140,-]
  • Vanilkové Crème Brûlée s grilovanou hruškou v třtinovém cukru [CZK 190,-]
  • Jablkový závin se šlehačkou a čokoládovou omáčkou [CZK 120,-]
SÝRY
  • Nabídka českých sýrů s ořechy a jablkem [CZK 160,-]

Těšíme se na vaši návštěvu.

     
Zpet Vytisknout tuto stranku Tuto stranku přidat do oblíbenych polozek Odesilani vzkazu a pozadavku Novinky Rezervace stolu Zpet na začatek stranky
Najdete nás na Facebooku
Graf. design: Ladislav Zikmund, Foto a texty: Adria-Neptun (2005©2014) Tech. realizace: Xland.cz, Powered by: Web2.cz, Posledni aktualizace teto stranky: 11.10. 2013